Γερμανική ασφαλιστική εταιρία οργάνωνε όργια για τους υπαλλήλους της - iefimerida.gr

Γερμανική ασφαλιστική εταιρία οργάνωνε όργια για τους υπαλλήλους της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γερμανική ασφαλιστική εταιρία παραδέχθηκε ότι διοργάνωσε ένα μεγάλο όργιο σε χαμάμ της Βουδαπέστης για να ανταμείψει τα 100 πιο "άξια" στελέχη της!

Η ασφαλιστική εταιρία με έδρα το Αμβούργο, η οποία πλέον είναι μέλος μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, οργάνωσε ένα μεγάλο όργιο το 2007 που παραβιάζει τους εταιρικούς κανόνες όπως παραδέχθηκε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Το ιστορικό χαμάμ του Γκελέρ μετατράπηκε σε ένα τεράστιο οίκο ανοχής για τα 100 καλύτερα στελέχη , με ιερόδουλες να περιφέρονται, «μαρκαρισμένες» με χρωματιστά βραχιόλια, ανάλογα με τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, μεγάλα κρεβάτια με ουρανό και κάθε είδους ανέσεις.

Πριν μπουν στο χώρο, πραγματοποιούνταν εξονυχιστικός έλεγχος στον κάθε υπάλληλο, ενώ απαγορευόταν αυστηρά η λήψη φωτογραφιών.

"Οι γυναίκες ήρθαν και μας έδειξαν τι είχαν, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ιερόδουλες. Ο καθένας μπορούσε να πάρει όποια ήθελε στο κρεβάτι και να κάνει ότι θέλει" αναφέρει ένας απ’ τους συμμετέχοντες. "Μετά από κάθε επαφή έβαζαν στις γυναίκες μια σφραγίδα στο καρπό για να μη χάνουν τα νούμερα"

Η πολυεθνική εταιρία στην οποία ανήκει η εν λόγω ασφαλιστική, φαίνεται να έιναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός, ερευνά και άλλα ύποπτα περιστατικά, δηλώνει όμως πως φαίνεται για ένα μεμονωμένο γεγονός..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ