Χώρισαν οριστικά Μηλιωτάκης – Ηλιάδη - iefimerida.gr

Χώρισαν οριστικά Μηλιωτάκης – Ηλιάδη

Χώρισαν οριστικά Μηλιωτάκης – Ηλιάδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα και δημόσια δήλωσε πως η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα ο Κώστας Μηλιωτάκης, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», ο συνθέτης παραδέχτηκε ότι λίγο πριν παντρευτούν με την Αγγελική, αποφάσισαν να χωρίσουν. Τόνισε μάλιστα ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια.

Επέμεινε ωστόσο, ότι η φήμη σχετικά με την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση τους δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως είχε ξεκαθαρίσει πριν λίγο καιρό και μέσω twitter.

Τέλος, αποκάλυψε ότι πλέον μένει σε δικό του σπίτι, ενώ οι δρόμοι τους με την Αγγελική Ηλιάδη έχουν χωρίσει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ