Εθνική Λίγκα Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου: Βρήκε τον τρόπο να πατάξει τη βία στα γήπεδα - iefimerida.gr

Εθνική Λίγκα Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου: Βρήκε τον τρόπο να πατάξει τη βία στα γήπεδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είσαι θερμοκέφαλος οπαδός, δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και σου αρέσει να παίζεις ξύλο στην εξέδρα; Ετοιμάσου για ψυχοθεραπεία.

Διότι, η Εθνική Λίγκα Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου εισήγαγε ένα νέο κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο όσοι οπαδοί συλλαμβάνονται για πρόκληση βίας υποχρεούνται να παρακολουθήσουν ένα online τετράωρο σεμινάριο ψυχοθεραπείας προτού τους επιτραπεί να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Η online συνεδρία αποτελείται από δώδεκα κεφάλαια σχετικά με ζητήματα επικοινωνίας, βίας και συμπεριφοράς, και στοιχίζει στον τιμωρημένο οπαδό περί τα 100 δολάρια.

Η διαδικασία δεν επιτρέπει να χαλαρώσεις και την πάρεις ελαφρά: υποβάλλεσαι σε διαδοχικά κουίζ, ενώ δίνεις και τελικές εξετάσεις, όπου για να περάσεις πρέπει να συγκεντρώσεις αρκετά υψηλό σκορ, πράγμα που από μόνο του αρκεί για να αποτρέψει τους επίδοξους «πυγμάχους» από το να παρεκτραπούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ