Ο γιατρός που ενέκρινε τα επιδόματα στους τυφλούς- «μαϊμού» της Ζακύνθου υπηρετεί ακόμα και πληρώνεται

Απίστευτες καταγγελίες για τον γιατρό που υπέγραψε τις γνωματεύσεις με βάση τις οποίες δόθηκαν εκατοντάδες πιστοποιητικά τυφλότητας σε απολύτως υγιείς ανθρώπους στη Ζάκυνθο, έκανε ο δήμαρχος του νησιού Στέλιος Μποζίκης.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 είπε πως ο πρώην διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ζακύνθου που υπέγραψε για να δοθούν τα 670 επιδόματα τυφλότητας, συνεχίζει να πληρώνεται από τις τσέπες του Ελληνικού λαού αφού υπηρετεί στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου μετατέθηκε.

Ο κ.Μποζίκης αποκάλυψε επίσης ότι και μετά το νέο έλεγχο που έγινε συνεχίζουν να δίνονται επιδόματα σε ανθρώπους που είναι απολύτως υγιείς:

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ζακύνθου είπε: «Το σύστημα είναι σάπιο από όλες τις πλευρές του...Μετά τις ενέργειες τις δικές μου και του Δήμου, το Φλεβάρη του 2011, διατάζει ο εισαγγελέας, πριν από ένα χρόνο, προκαταρκτική εξέταση, διορίζονται πραγματογνώμονες γιατροί στη Πάτρα, να εξεταστούν τα στοιχεία των ατόμων που έπαιρναν το επίδομα και να σχηματιστεί δικογραφία –γιατί την υπόθεση είχε αναλάβει ο εισαγγελέας με τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Από τους 670 επιδοματούχους, πάνε στην Πάτρα, περίπου, οι 320 κι από αυτούς κρίθηκαν επιδοματούχοι οι 107. Εδώ, λοιπόν, αρχίζει το δεύτερο σκάνδαλο, το μεγαλύτερο, γιατί από τους 107 που κρίθηκαν εγώ γνωρίζω και οι υπηρεσίες μου τριάντα που δεν δικαιούνται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ