Αυτό είναι το ξενοδοχείο της Αργολίδας που λάτρεψαν οι Financial Times [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ξενοδοχείο της Αργολίδας που λάτρεψαν οι Financial Times [εικόνες]

Αυτό είναι το ξενοδοχείο της Αργολίδας που μάγεψε τους Financial Times [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Financial Times να μην μας έχουν συνηθίσει σε άρθρα φιλικά προς τη χώρα μας, όμως ήρθε η ώρα, πέρα από τα προβλήματα που δημιουργούμε στην Ευρωζώνη, να ασχοληθεί η εφημερίδα και με τις ομορφιές του τόπου μας.

Έτσι λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ένα άρθρο με τον τίτλο «Η Ελλάδα καταφεύγει στην πολυτέλεια», στο οποίο παρουσιάζεται εκτενώς το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe, που άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στην Αργολίδα.

Μεταξύ άλλων, ο αρθρογράφος αναφέρει: «Η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα, οι Έλληνες χρειάζονται θέσεις εργασίας και οι πιστοί οπαδοί των Aman Resorts διαθέτουν χρήματα για να ξοδέψουν. Σχεδιασμένο από τον Ed Tuttle, το φημισμένο αρχιτέκτονα των Aman, το Amanzoe μοιάζει με μια "ακρόπολη" στην κορυφή ενός λόφου, με ανεξάρτητα πέτρινα οικοδομήματα, που έχουν επίπεδες σκεπές φυτευμένες με λεβάντα, δενδρολίβανο και άλλα αρωματικά μεσογειακά βότανα, καθώς και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης».











Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ