Πέντε εκατομμύρια iPad Mini θα κατασκευάσουν οι προμηθευτές της Apple - iefimerida.gr

Πέντε εκατομμύρια iPad Mini θα κατασκευάσουν οι προμηθευτές της Apple

Πέντε εκατομμύρια iPad Mini θα κατασκευάσουν οι προμηθευτές της Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ ο κόσμος περιμένει εναγωνίως να φτάσουν τα πολύτιμα νέα iPhones τους στο κατώφλι τους, ακούγεται πως έχει αρχίσει ήδη η μαζική παραγωγή iPad μίνι.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδα σήμερα στις Economic Daily News της Ταϊβάν, εκθέσεις από δύο τοπικές χρηματιστηριακές εταιρείες ισχυρίζονται ότι η Pegatron κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 50% έως 60% των παραγγελιών του iPad mini από την Apple, γεγονός που σημαίνει ότι η Foxconn δεν είναι τελικά πλέον ο μοναδικός κατασκευαστής των iPads. Μαζί, οι δύο εταιρείες υπολογίζεται ότι θα βγάζουν έως και 5 εκατομμύρια minis iPad σε μηνιαία βάση.

Από την άλλη όσον αφορά το iPhone 5, τουάχιστον 53 εκατομμύρια μοντέλα αναμένεται να κατασκευαστούν φέτος, ειδικά τώρα που η Apple πρόσθεσε και την Pegatron στην γραμμή παραγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ