Ονειροναύτες: Νύχτες Πρεμιέρας με ένα εντυπωσιακό animation [βίντεο] - iefimerida.gr

Ονειροναύτες: Νύχτες Πρεμιέρας με ένα εντυπωσιακό animation [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτοποριακό animation θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας -Νύχτες Πρεμιέρας. Ο τίτλος του project είναι Ονειροναύτες και πρόκειται ουσιαστικά για ένα ονειρόδραμα μικρού μήκους που υπογράφει η Ομάδα του Μαγικού Φακού Animation Studios.

Την σκηνοθεσία του animation υπογράφει ο Luis Santos και μας ταξιδεύει στον κόσμο των διαυγών ονείρων χρησιμοποιώντας ονειρικές εικόνες εμπνευσμένες από τα έργα των Σαλβαντόρ Νταλί και Ιερώνυμου Μπος, ενώ για τη δημιουργία του επιστρατεύτηκε υψηλή τεχνολογία, αφού πρόκειται για ένα open movie project που έχει υλοποιηθεί αποκλειστικά με ελέυθερο (free και open source) λογισμικό, κυρίως με blender, gimp και audacity πάνω σε fedora.

Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στον κινηματογράφο Ideal (Πανεπιστημίου 46)

Αν ωστόσο δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στις Νύχτες Πρεμιέρας και θέλετε παρολαυτά να δείτε την ταινία, είναι στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ