Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μάριμπορ - iefimerida.gr

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μάριμπορ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μάριμπορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 20 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Σλοβενία, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Μάριμπορ για την πρεμιέρα του στο Europa League.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος επιστρέφει στην δράση μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι με την Μάλαγα, όπως και τους Κώστα Κατσουράνη (τιμωρημένος στην Ελλάδα) και Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες σε σχέση με την ήττα από τον Πανθρακικό. Αντιθέτως, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός 20άδας τους Αντώνη Πετρόπουλου και Κώστα Μπαρμπαρούση, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Πάπε Σο, όπως και οι νεαροί, Ταμπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Πίντο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Κουίνσι, Φορναρόλι, Τοτσέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ