Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας» - iefimerida.gr

Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας»

Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ειρωνικό σχόλιο για το άτομό της έκανε έξαλλη τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση στη γυναίκα που την αμφισβήτησε.

Ειδικότερα, η ηθοποιός «τα πήρε» με τη δημοσιογράφο των Νέων, Φοίβη Αθηναίου, η οποία αναφερόμενη στις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών του πενταγράμμου και στα εισοδήματα του Αντώνη Ρέμου, σχολίασε: «Η στήλη-υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας στα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών του πενταγράμμου-ανακοινώνει το επόμενο εγχείρημα-έκπληξη (μετά τον τσεχοφικό «Βυσσινόκηπο» που θα επιχειρήσει, σε μονόλογο, η μεγάλη μας μονωδός Ζωή Λάσκαρη): ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ενδυθεί ,επί πίστας, ρόλο Γουίνι στις «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ, τον οποίο θα ερμηνεύσει μέσα σε σωρό από φορολογικά (και αφορολόγητα) σκουπίδια!».

Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας» | iefimerida.gr 0
Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας» | iefimerida.gr 1

Φανερά εκνευρισμένη, η Ζωή Λάσκαρη απάντησε στη δημοσιογράφο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η πουλιτζεριανή δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου, (ονοματάκι ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας) στα ΝΕΑ της 14ης Σεπτεμβρίου, συγχέει το θέατρο και το όνομα μου, με όρο μουσικής της Ιταλίας του 17ου αιώνα και με τα καλάθια στα μπουζούκια της σύγχρονης Ελλάδας. Βέβαια, από την επιλογή της φωτογραφίας και τη χολή, όλοι καταλάβαμε που ξημεροβραδιάζεται η γλυκιά μας Φοίβη».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ