Φετφάς από Αιγύπτιο Ιμάμη: «Εκτελέστε όλους τους μπάσταρδους -Δώστε ένα μάθημα στα γουρούνια» - iefimerida.gr

Φετφάς από Αιγύπτιο Ιμάμη: «Εκτελέστε όλους τους μπάσταρδους -Δώστε ένα μάθημα στα γουρούνια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σάλμαν Ρούσντι υπέφερε για πάνω από μία δεκαετία λόγω των Σατανικών Στίχων του, ζώντας καθημερινά μία κόλαση, τότε τι να περιμένει κανείς στην περίπτωση της ομάδας παραγωγής του υβριστικού βίντεο κατά του Ισλάμ; Για σκεφτείτε πώς είναι να ζεις καθημερινά με τη γνώση ότι έχεις επικηρυχθεί και ότι βρίσκεσαι στο στόχαστρο όλου του Μουσουλμανικού κόσμου;

Το λάδι στη φωτιά το έριξε αυτή τη φορά Αιγύπτιος σαλαφιστής Ιμάμης, επικηρύσσοντας όλους τους συντελεστές της ταινίας – κοινώς ζητώντας την εκτέλεσή τους.

Η θρησκευτική εντολή του Αχμαντ Φουάντ Ασούς κοινοποιήθηκε σε ισλαμικές ιστοσελίδες ακολουθούμενη από ακραία απειλητικό κείμενο που δεν θα ήθελες να αφορά εσένα:

«Οι μπάσταρδοι που έκαναν αυτήν την ταινία είναι άπιστοι μαχητές. Εκδίδω φάτουα και καλώ τους νέους μουσουλμάνους στην Αμερική και την Ευρώπη να την ακολουθήσουν, πράγμα που σημαίνει να σκοτώσουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, του ηθοποιούς και όλους όσοι συνέβαλαν στη ταινία και την προώθησή της", σύμφωνα με την μετάφραση του κειμένου από τα αραβικά στα αγγλικά.

«Λοιπόν βιάσου, βιάσου, ω μουσουλμανική νεολαία της Αμερικής και της Ευρώπης και δώσε σε αυτούς τους ρυπαρούς ένα μάθημα που όλοι οι πίθηκοι και τα γουρούνια στην Αμερική και την Ευρώπη θα καταλάβουν. Ο Αλλάχ ας σάς καθοδηγεί και ας σάς οδηγήσει στην επιτυχία», καταλήγει ο ιμάμης.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Λος Αντζελες ανακοίνωσαν ότι η οικογένεια του παραγωγού της ταινίας, όπως και ο ίδιος ο παραγωγός, έχει μεταφερθεί από το Σάββατο σε άγνωστη τοποθεσία όπου και κρύβεται, άγνωστο μέχρι πότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ