Πέτρος Φιλιππίδης, ο μετριόφρων: Γιατί να μην το πω,όταν είμαι σπουδαίος ηθοποιός; - iefimerida.gr

Πέτρος Φιλιππίδης, ο μετριόφρων: Γιατί να μην το πω,όταν είμαι σπουδαίος ηθοποιός;

 Πέτρος Φιλιππίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον εαυτό του σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πέτρος Φιλιππίδης, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός που κάνει σπουδαίες δουλειές και τονίζοντας ότι έχει αποδείξει μέσα από την μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο, ότι δεν είναι ψώνιο.

Μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη και το «TV Έθνος», ο ηθοποιός ανέφερε ότι τα σενάρια για κυκλώματα και κάστες στον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο είναι μύθος που έχουν δημιουργήσει οι ατάλαντοι «που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι και προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για την αποτυχία τους».

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με όσους ενοχλούνται επειδή χαρακτηρίζει τις δουλειές του σημαντικές και τον εαυτό του σπουδαίο πρωταγωνιστή, είπε: «Λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Κάνω μια δουλειά και προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν κάνω σπουδαίες δουλειές γιατί να μην το πω; Κι όταν είμαι πολύ καλός ηθοποιός ...και σπουδαίος πρωταγωνιστής, γιατί όχι;... (...) Και κάτι ακόμα! Στην Ιστορία θα μείνει ο Χειλάκης, που έπαιξε έναν καταπληκτικό Οιδίποδα, ο Μπέζος, που μαζί με τον Μαστοράκη έκαναν υπέροχες Νεφέλες, ο Φιλιπίδης, που έπαιξε καλούς Ιππής... Δεν θα μείνουν πικρόχολα σχόλια».

Τέλος, αναφερόμενος στο χαρακτηρισμό «ψώνιο» που του αποδόθηκε από δημοσίευμα σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας είπε: «Δεν απαντώ σε ανυπόγραφα σχόλια και δη κακεντρεχή. Πόσω μάλλον όταν δεν μένουν στο καλλιτεχνικό μου έργο, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Θεωρώ αδιανόητο να με "χτυπάνε" με αναφορές για τη σύζυγό μου, την Ελπίδα. Δεν θα "χαλαστώ" επειδή με λέει κάποιος "ψώνιο" ...το'χω αποδείξει στα τριάντα χρόνια που είμαι στον χώρο ότι δεν είμαι τέτοιο. Ας κάνουν ανελέητη κριτική στο έργο μου, αλλά θεωρώ άνανδρο, ποταπό, ανέντιμο, γελοίο και φτηνό να με χτυπούν κάτω απ' τη μέση, χρησιμοποιώντας την ίδια μου την οικογένεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ