Επιλέγεις έναν άντρα από τη βιτρίνα... - iefimerida.gr

Επιλέγεις έναν άντρα από τη βιτρίνα...

Επιλέγεις έναν άντρα από τη βιτρίνα...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιδέα ανήκει σε ένα γαλλικό site γνωριμιών, το adopte un mec. To σάιτ άνοιξε μπουτίκ ανδρών στο Παρίσι όπου οι γυναίκες μπορούν να κάνουν συναντήσεις και να επιλέξουν, όπως στο σούπερ μάρκετ.

Ομορφοι και διαθέσιμοι εργένηδες ντυμένοι με εκκεντρικά κοστούμια ή ημίγυμνοι στέκονται μέσα σε ανθρωπίνου μεγέθους βιτρίνες που μοιάζουν με συσκευασία κούκλας.

Η πρώτη μπουτίκ ξεκίνησε στην περιοχή Αλ, την πιο εμπορική περιοχή στο κέντρο του Παρισιού και έχει κερδίσει την προσοχή των Γαλλίδων που ψάχνουν σύντροφο και που έρχονται να δουν, να τραβήξουν φωτογραφίες ή και να «ψωνίσουν». Η «ιδέα» θα ταξιδέψει τώρα και σε άλλες γαλλικές πόλεις και φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ευρώπη.

Αφού περιηγηθούν στον χώρο, οι γυναίκες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον άνδρα που διάλεξαν ή με άλλους που δεν εκτίθενται στην βιτρίνα -αλλά το προφίλ τους βρίσκεται σε κρεμάστρες στο κατάστημα μέσω του site www.adoptamec.com που σημαίνει «Υιοθέτησε έναν γκόμενο.com)

Εννοείται ότι οι άνδρες που εκτίθενται το κάνουν εθελοντικά και μάλιστα διαλέγουν μόνοι τους το κοστούμι που φορούν. Κάποιοι φέρουν μαζί τους και ένα χαρακτηριστικό αξεσουάρ όπως μια σανίδα του σερφ ή βαράκια. Ένας από αυτούς δήλωσε: «Οι γυναίκες που έρχονται εδώ είναι πολύ προσιτές και ανοιχτόμυαλες. Αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση σαν ένα αστείο. Και έτσι ακριβώς είναι».

«Μοιάζει με την Red Light District στο Άμστερνταμ με την διαφορά ότι στην βιτρίνα είναι άνδρες και είναι ντυμένοι» δήλωσε μια από τις πελάτισσες.

«Εχω δοκιμάσει»

Στο διαδίκτυο κυκλφορούν ήδη χιλιάδες σχόλια για την «μπουτίκ ανδρών» και μαρτυρίες από την πλευρά γυναικών που δοκίμασαν την εμπειρία και γνώρισαν από κοντά τα «προιόντα» :

«Εδώ», γράφει μια εξ αυτών «μόλις βάλεις έναν άντρα στο πανέρι σου γίνεται προιόν προς κατανάλωση. Οι σχέσεις που μπορείς να έχεις μαζί του γίνονται αντικείμενο συμβολαίου το οποίο υπογράφεις από πριν : CDI σημαίνει σοβαρή σχέση, CDD σημαίνει φιλία και αγκαλίτσες. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Εσύ μπορείς να κάνεις μαζί του ό,τι θέλεις, αρκεί να δεχτεί. Η ιδέα είναι εντελώς απελευθερωμένη, δεν χωράνε κόμπλεξ. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός. Οχι κάτω των 18 αλλά ούτε και παλιά ανακυκλώσιμα υλικά. Ο μεγαλύτερος γκόμενος εδώ είναι 35 ετών» γράφει.

Το σάιτ AdopteUnMec.com γεννήθηκε το 2008 και στοχεύει σε ένα κοινό νέων αφού το 86% των χρηστών είναι μεταξύ 18 και 35 ετών. Σήμερα το σάιτ έχει 4,7 εκατομμύρια εγγραφές. Η δυνατότητα που δίνει το σάιτ στις γυναίκες να γνωρίσουν τους άνδρες-αντικείμενα οδήγησε στην δημιουργία της μπουτίκ με άνδρες στη βιτρίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ