Απολύθηκε διευθυντής εφημερίδας που δημοσίευσε τις τοπλες φωτογραφίες της Μίντλετον - iefimerida.gr

Απολύθηκε διευθυντής εφημερίδας που δημοσίευσε τις τοπλες φωτογραφίες της Μίντλετον

Απολύθηκε διευθυντής εφημερίδας που δημοσίευσε τις τοπλες φωτογραφίες της Μίντλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολύθηκε χθες Δευτέρα, ο διευθυντής της Ιρλανδικής Daily Star μετά την προσφυγή της βασιλικής οικογένειας στη δικαιοσύνη για τη δημοσίευση των επίμαχων προσωπικών φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας, ο βρετανικός όμιλος Norhtern and Shell και η Irish Independent News and Media, κατέκριναν την απόφαση για δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών και ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι θα απολύσει τον διευθυντή, ενώ θα ερευνηθεί πως αποκτήθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες που για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό περιοδικό Closer.

Το βασιλικό ζεύγος έχει ζητήσει νομικά την απαγόρευση της δημοσίευσης φωτογραφιών με«πολύ προσωπικές στιγμές» τονίζοντας ότι δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια θέα.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται την Τρίτη στις 12 ώρα Ελλαδος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ