Aθανασόπουλος : Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Ελντοράντο - iefimerida.gr

Aθανασόπουλος : Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Ελντοράντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε Ελντοράντο για τους επενδυτές, καθώς προχωράει με αποφασιστικά βήματα στην ιδιωτικοποίηση περιουσιακών στοιχείων υποδομής.

Τάδε έφη ο κ. Αθανασόπουλος σε συνέντευξή του που δημοσιεύουν οι Financial Times. Ο κ. Αθανασόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η διαδικασία αποκρατικοποιήσεων θα επιταχυνθεί θεαματικά στις αρχές της επόμενης χρονιάς με τη διάθεση στην αγορά μεγάλων ενεργειακών μονάδων.

Στη συνέντευξή του ανέφερε ότι η πώληση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ θα αποφέρει στα δημόσια ταμεία 19 δις ευρώ ως το τέλος του 2015. «Εως το τέλος του Ιανουαρίου περιμένουμε ότι τέσσερις ή πέντε δημόσιες επιχειρήσεις θα έχουν ολοκληρώσει το τελικό στάδιο πώλησής τους» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ