Ενταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών - Στα χέρια ΜΑΤ - εφοριακοί - iefimerida.gr

Ενταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών - Στα χέρια ΜΑΤ - εφοριακοί

Κατάληψη των εφοριακών στο υπουργείο Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση σήμερα το πρωί οι εφοριακοί βρέθηκαν στην οδό Νίκης έξω από την πόρτα του υπουργείου Οικονομικών και πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στις νέες μειώσεις στις αποδοχές τους. Ωστόσο στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση.

Παράλληλα έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και σε σχετική ανακοίνωση τους αναφέρουν πως δεν αντέχουν άλλες μειώσεις στους μισθούς τους.

«Δεν αντέχουμε άλλο τη διάλυση των υπηρεσιών μας, μέσω της στοχοποίησης, απαξίωσης και κατασυκοφάντησης του κλάδου μας, άλλες μειώσεις στους μισθούς μας, απολύσεις μέσω εφεδρειών, τους άδικους φόρους και τα χαράτσια, συντονιζόμαστε με τους άλλους εργαζόμενους, με όλη την κοινωνία στον αγώνα για να υπάρξει επίλυση των προβλημάτων και όχι επιδείνωσή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ