5 άτακτα κορίτσια με πολιτική καριέρα! - iefimerida.gr

5 άτακτα κορίτσια με πολιτική καριέρα!

5 άτακτα κορίτσια με πολιτική καριέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόρνες και πορνοστάρ που έχουν κατά καιρούς αποφασίσει να δώσουν μια ροζ απόχρωση στην γκρίζα πολιτική...

Sandra Kaz: Δημοτική Σύμβουλος στο Coudekerque-Branch της Γαλλίας
Στις φετινές δημοτικές εκλογές της Γαλλίας οι κάτοικοι της πόλης του Dunkirk (που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας στα σύνορα με το Βέλγιο) βρήκαν τη χαρά τους, αφού υποψήφια για σύμβουλος ήταν η εκρηκτική Sandra Kaz, η οποία και συγκέντρωσε το 24% των ψήφων. Λίγο μετά την εκλογή της αποκαλύφθηκε ότι εργάζονταν ως συνοδός πολυτελείας στο Βέλγιο και μάλιστα διαφήμιζε τις υπηρεσίες της μέσα από μια ιστοσελίδα όπου εμφανίζονταν να φορά εσώρουχα και να κρατά έναν πύθωνα (!), ενώ διαβεβαίωνε τους υποψήφιους πελάτες της ότι είναι μια καλλιεργημένη φοιτήτρια φιλολογίας, που μιλά έξι γλώσσες και είναι μέλος σε ροκ μπάντα, ενώ αγαπά πολύ τον Marilyn Manson!

Mary Carey: Υποψήφια για κυβερνήτης της Καλιφόρνια
Αυτό το... «σπάνιο φρούτο» κατάφερε να απασχολήσει τα αμερικανικά media το 2003 όταν έθεσε υποψηφιότητα στις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη κυβερνήτη της Καλιφόρνια, έχοντας ως πολιτική της αντίπαλο την Ariana Huffington! Πρόκειται για πορνοστάρ που έγινε διάσημη λόγω της ομοιότητας του ονόματός της με αυτό της τραγουδίστριας Mariah Carrey και μάλιστα η ίδια φρόντισε με πλαστικές επεμβάσεις να της μοιάσει και εμφανισιακά!

Kristen Davis: Υποψήφια για κυβερνήτης και για δήμαρχος της Νέας Υόρκης
Η ιδιοκτήτρια του πιο διάσημου πρακτορείου συνοδών της Νέας Υόρκης, η περιβόητη «μαντάμ του Μανχάταν» που απασχολεί σήμερα τον παγκόσμιο τύπο με τις δηλώσεις της ότι είχε πελάτη τον Στρος Καν, έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να ανακατευτεί με την πολιτική. Αρχικά ανακατεύτηκε με το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον κυβερνήτη Eliot Spitzer, τον οποίο ισχυρίστηκε ότι τον προμήθευε με πόρνες. Γι' αυτούς τους ισχυρισμούς της καταδικάστηκε σε 4μηνη φυλάκιση και τελικά έκανε 2,5 μήνες στις φυλακές Ράικερς (εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται τώρα ο Στρος-Καν). Μετά την αποφυλάκισή της πέρσι έκανε δικό της κόμμα το «Anti Prohibition party» με σύνθημα να νομιμοποιηθούν η πορνεία, η χρήση μαριχουάνας και οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων και έβαλε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Συγκέντρωσε μόνο 20.898 ψήφους, αλλά δεν το έβαλε κάτω και φέτος ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος της Νέας Υόρκης το 2013.

Margo St. James: Υποψήφια για πρόεδρος της ΑμερικήςΗ Margo καταδικάστηκε το 1962 για πορνεία, αλλά μετά την αποφυλάκισή της την είδε ακτιβίστρια και το 1973 ίδρυσε το κίνημα COYOTE (είναι το ακρόγραμμα του Call Off Your Tired Old Ethics - δηλαδή Σταματήστε τις βαρετές σας παλιές ηθικές) με σκοπό να επιτύχει την αποποινικοποίηση της πορνείας στις ΗΠΑ. Μάλιστα το 1980 οι Ρεπουμπλικάνοι τη συμπεριέλαβαν στην λίστα των υποψηφίων τους για τις προεδρικές εκλογές! Η Margo στήριξε την προεκλογική της καμπάνια στο προκλητικό σύνθημα «Ο κώλος μου είναι δικός μου!» με αφίσες που έδειχναν γυναικεία οπίσθια που θύμιζαν πέος. Φυσικά δεν κέρδισε τις εκλογές όμως το 1996 έβαλε και πάλι υποψηφιότητα αυτή τη φορά στις τοπικές εκλογές για το Εποπτικό Συμβούλιο του San Francisco και κατάφερε να βγει 5η με 76.000 ψήφους. Επίσης έγινε γνωστή ως η σύζυγος του δημοσιογράφου Paul Avery. Ο Paul είναι αυτός που κάλυψε την υπόθεση του δολοφόνου Zodiac και τον οποίο υποδύθηκε ο Robert Downey Jr. στην ομώνυμη ταινία του 2007.

Cicciolina: Ιταλίδα βουλευτής
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που η Ilona Staller, η γνωστή σε όλους Τσιτσιολίνα, περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι του ιταλικού κοινοβουλίου το 1987; Η ουγγρικής καταγωγής Ιταλίδα πορνοστάρ, παράλληλα με την καριέρα της σε ταινίες με λεσβιακά και κτηνοβασίες, ήταν μια πολιτικοποιημένη ακτιβίστρια που υπερασπίζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και έκανε πολιτικό αγώνα ενάντια στην παγκόσμια πείνα, τα πυρηνικά και το ΝΑΤΟ. Μάλιστα, συμμετείχε σε δύο κόμματα: αρχικά στο Lista Del Sole (Η Λίστα του Ήλιου, το πρώτο «πράσινο» κόμμα της Ιταλίας) και μετά στο Partita Radicale (το Ριζοσπαστικό κόμμα), ενώ ως βουλευτής ξεχώρισε με τη ριζοσπαστική της πρόταση να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσέιν για να λυθεί ειρηνικά το ζήτημα του Ιράκ και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου. Ντόρο είχε προκαλέσει και ο γάμος της με τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη Jeff Coons, με τον οποίο κυκλοφόρησε και μια σειρά προκλητικών φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ