Φάιμαν: Όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, είναι τσαρλατάνοι - iefimerida.gr

Φάιμαν: Όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, είναι τσαρλατάνοι

Φάιμαν: Όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάντια σε κάθε σενάριο που θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ τάσσεται ο Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στη συνδιάσκεψη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος τη Δευτέρα στη Βιέννη, ο καγκελάριος αποκάλεσε μάλιστα όλους όσους υποστηρίζουν την έξοδό μας από την Ευρωζώνη ως «τσαρλατάνους». Με την δήλωσή του φαίνεται με αυτόν τον τρόπο να υπονοήσει χωρίς ωστόσο να κατονομάσει, τα αυστριακά ακροδεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στόχευσε δηλαδή το Κόμμα των Ελευθέρων και τον Συνασπισμό Μέλλον της Αυστρίας, αλλά και τον κυβερνητικό εταίρο του, αντικαγκελάριο, υπουργό Εξωτερικών και αρχηγό του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, Μίχαελ Σπίντελεγκερ.

Το Κόμμα των Ελευθέρων και ο Συνασπισμός Μέλλον της Αυστρίας είναι υπέρ της διακοπής της βοήθειας της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα, αλλά και έξοδο της χώρας μας από το ενιαίο νόμισμα. Ο Μίχαελ Σπιντελέγκερ μάλιστα είχε πρόσφατα κάνει πρόταση για ίδρυση ενός μηχανισμού ο οποίος θα διώχνει από το ευρώ τις δημοσιονομικά απείθαρχες χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ