Αυτή είναι η νέα Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Ποια διάσημη τραγουδίστρια απειλεί να εκθρονίσει την Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα μαύρο στενό φόρεμα που διέγραφε τις πολύ πλούσιες καμπύλες της εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο της στα NCLR ALMA γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι σήμερα αυτοί που αναρωτιούνται για τον μιμείται την... Κιμ Καρντάσιαν.

Ο λόγος για την Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία εμφανίστηκε με ένα κολλητό μαύρο μακρύ φόρεμα Michael Kors που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες της.

Πολλοί είναι αυτοί που με του που την είδαν άρχισαν να αναρωτιούνται αν αυτό αποτελεί την αρχή της υιοθέτησης ενός νέου στυλ από την τραγουδίστρια. Αν λάβει κανείς, μάλιστα υπόψη, ότι στο βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Your Body» εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή καλύπτοντας μόνο τα «επίμαχα» με ροζ γάζες και θυμηθούμε και τα λόγια της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Lucky, όπου υποστήριξε ότι αν και πάντα προσπαθούσε να είναι αδύνατη, τώρα πλέον απολαμβάνει τις... καμπύλες της, δικαιολογημένα μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι θα ακολουθήσει η μάχη της... καμπύλης ανάμεσα στις δύο γυναίκες!

Αυτή είναι η νέα Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η νέα Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ