Στουρνάρας: Είμαι αισιόδοξος, στρίψαμε στη γωνία - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Είμαι αισιόδοξος, στρίψαμε στη γωνία

Στουρνάρας: Αποκαθίστανται οι σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα αποκαθιστά τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εταίρους της, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως «στρίψαμε στην γωνία».

Ο Έλληνας υπουργός μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Guardian, σχολίασε το κλίμα μετά το άτυπο Eurogroup στη Λευκωσία, υπογραμμίζοντας πως πλέον υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.

Παράλληλα τόνισε πως η χώρα μας έχει ακόμη να διανύσει μακρύ δρόμο, ενώ είπε πως η Ελλάδα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η Ελλάδα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα, προκειμένου να τεθούν στις 8 Οκτωβρίου στο τραπέζι του Eurogroup. «Αν δεν ξεκαθαρίσουμε τα πάντα, τότε δεν θα μπορεί να υπάρξει συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας, ο Γιάννης Στουρνάρας είπε πως «υπάρχει καλύτερη χημεία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Αυτό νιώθω εγώ, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε και την άλλη πλευρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ