Κουτρουμάνης: Οχι άλλες αλλαγές στα εργασιακά – Είναι ήδη πολλές και άδικες - iefimerida.gr

Κουτρουμάνης: Οχι άλλες αλλαγές στα εργασιακά – Είναι ήδη πολλές και άδικες

Κουτρουμάνης: Οχι άλλες αλλαγές στα εργασιακά – Είναι ήδη πολλές και άδικες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μπει φρένο στις αλλαγές στα εργασιακά είπε ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης υποστηρίζοντας πως ήδη είναι υπερεπαρκείς αυτές που έχουν γίνει, ενώ πρόσθεσε πως σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και άδικες.

«Οι αλλαγές που, ήδη, έχουν γίνει στην αγορά εργασίας είναι υπερεπαρκείς, σε ορισμένες περιπτώσεις και άδικες, ωστόσο δεν έχουν απορροφηθεί από την αγορά εργασίας. Νομίζω ότι είναι εντελώς άκαιρο και ανώφελο, αυτή την στιγμή, να συζητούνται περαιτέρω ρυθμίσεις για την ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας, που ήδη είναι εξαιρετικά ελαστικοποιημένη» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Παράλληλα εξέφρασε την αντίθεσή του στην αύξηση των ορίων ηλικίας από τα 65 στα 67 έτη ή και τα ενδιάμεσα όρια, με βίαιο τρόπο. «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σκληρό μέτρο, κυρίως για τον ιδιωτικό τομέα, αφού υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μείνει άνεργοι τα τελευταία χρόνια και περιμένουν πότε θα πάρουν σύνταξη. Από την άλλη πλευρά, θα επηρεάσει και την εξέλιξη της ανεργίας. Γι' αυτό, είμαστε αντίθετοι. Βεβαίως, τα μέτρα θα είναι επώδυνα, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία η εσωτερική τους κατανομή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ