StreetPong: Ένα παιχνίδι για να σκοτώνετε την ώρα σας περιμένοντας στο φανάρι - iefimerida.gr

StreetPong: Ένα παιχνίδι για να σκοτώνετε την ώρα σας περιμένοντας στο φανάρι

StreetPong: Ένα παιχνίδι για να σκοτώνετε την ώρα σας περιμένοντας στο φανάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου HAWK της Γερμανίας έχουν δημιουργήσει έναν ενδιαφέρον παιχνίδι, για να σκοτώνουν την ώρα τους οι πεζοί και να ψυχαγωγηθού, ενώ περιμένουν να ανάψει το φανάρι στη διάβαση πεζών.

Αντί απλά να στέκονται σαν χαζοί περιμένοντας το φανάρι να ανάψει, οι Sandro Engel και Holger Michel έφτιαξαν ένα παιχνίδι που μπορούν να παίζουν οι πεζοί μεταξύ τους όσο περιμένουν και μοιάζει σαν πινγκ πόνγκ.

Οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους με τις οθόνες αφής, χτυπώντας με το δάχτυλό τους την ψηφιακή μπάλα, ενώ οι κινήσεις του αντιπάλου είναι ορατές και στον απέναντι παίκτη. Το παιχνίδι διαρκεί τόσο όσο χρειάζεται μέχρι να γίνει το φανάρι πράσινο.

Δυστυχώς, το Streetpong είναι ακόμα υπό δοκιμή και το βίντεο επίδειξης έγινε σε υπολογιστή, όμως οι φοιτητές ευελπιστούν να καταφέρουν να το εφαρμόσουν στα σήματα του δήμου εν ευθέτω χρόνω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ