Κεδίκογλου: «Μόλις η οικονομία πάρει τα πάνω της θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Μόλις η οικονομία πάρει τα πάνω της θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες»

Κεδίκογλου: «Μόλις η οικονομία πάρει τα πάνω της θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ορίζοντα τετραετίας η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, «όπως είπε και ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη» υποστήριξε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM υπογράμμισε πως αφού εξασφαλιστεί η ρευστότητα, το επόμενο στάδιο είναι να τεθεί το ζήτημα της επιμήκυνσης.

Παράλληλα αναφερόμενος στις περικοπές των μισθών ο κ.Κεδίκογλου είπε πως η κυβέρνηση αναζητά τον δικαιότερο τρόπο για την επιβολή των μέτρων και πρόσθεσε πως μόλις η οικονομία της χώρας επιστρέψει σε θετικό πρόσημο τότε θα αποκατασταθούν οι αδικίες.

«Αναζητείται ο δικαιότερος δυνατός τρόπος. Γνωρίζω ότι οι περισσότερες περικοπές, αυτές που γνωρίζω, είναι κλιμακωτές. Από ΄κει και πέρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είπε ότι είναι επώδυνες αυτές οι περικοπές και ορισμένες είναι άδικες και πρώτη προτεραιότητά μας, μόλις αρχίσει να παίρνει τα πάνω της η ελληνική οικονομία, είναι να αποκαταστήσουμε αυτές τις αδικίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ