Στιούαρντ – Πάτινσον δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους - iefimerida.gr

Στιούαρντ – Πάτινσον δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Στιούαρντ – Πάτινσον δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η παράνομη σχέση της Κρίστεν Στιούαρντ με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» να μονοπώλησε για μέρες τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ κι ο Ρόμπερτ Πάτινσον να ένιωσε πληγωμένος και ντροπιασμένος, όμως τελικά δεν κατάφερε να της κρατήσει κακία για πολύ καιρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», μετά το σκάνδαλο οι δυο τους σταμάτησαν να έχουν επαφές, όμως δεν μπόρεσαν να αντέξουν για καιρό ο ένας μακριά από τον άλλο, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού, οι δυο τους συναντήθηκαν και μετά από μια εκ βαθέων εξομολόγηση και πολύ κλάμα από την πλευρά της Στιούαρτ, ο Πάτινσον αποφάσισε να τη συγχωρήσει.

«Αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν άλλο μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Κρίστεν έκανε μια κατάθεση ψυχής στον Ρόμπερτ και του εξήγησε πως ήταν κάτι που έγινε μόνο μια φορά και ήταν λάθος. Ο Ρόμπερτ μπορεί να δει πόσο μετανιωμένη είναι η Κρίστεν και την συγχώρησε απολύτως. Αγαπάνε ειλικρινά ο ένας τον άλλον» ανέφερε συγκεκριμένα η πηγή, ενώ πρόσθεσε πως οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια καινούρια αρχή και να συζήσουν ξανά στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ