Η Τόνια πάει γυμναστήριο - iefimerida.gr

Η Τόνια πάει γυμναστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τόνια Αντωνίου μπορεί να βρίσκεται εκτός κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ φροντίζει ωστόσο να διατηρηθεί σε φόρμα ενόψει νέων προκλήσεων στο μέλλον. Προ ημερών εθεάθη να διαπραγματεύεται την εγγραφή της σε κεντρικό γυμναστήριο της Αθήνας έχοντας προφανώς αποφασίσει ότι το πολυτελές γυμναστήριο που είχε εγκαταστήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ιπποκράτους δεν ενδείκνυται για χρήση, πολλώ δε μάλλον τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε εντολή να πουληθούν τα πανάκριβα όργανα γυμναστικής.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα αναφέρεται ότι και ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης έχει εγγραφεί σε κεντρικό γυμναστήριο, οπότε εικάζεται ότι οι μη εκλεγέντες βουλευτές αγωνιούν για τα κιλά που προσέθεσαν κατά την προεκλογική περίοδο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ