Κλαίει η Μενεξέ… σπαράζει ο Χαλίλ! - iefimerida.gr

Κλαίει η Μενεξέ… σπαράζει ο Χαλίλ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμαστείτε να ρίξετε δάκρυ κορόμηλο με το τηλεοπτικό ερωτικό δράμα της Τουρκάλας Μενεξέ και του Βόσνιου Χαλίλ.

Ποια Σύνορα της Αγάπης, ποια Ασημένια Φεγγάρια, τώρα ήρθε η ώρα της Μενεξέ και του Χαλίλ της νέας τουρκικής δραματικής τηλεοπτικής σειράς που εξασφάλισε ο Alpha και θα προβληθεί τους προσεχείς μήνες στην χώρα μας.

Πρωταγωνιστούν ο Κιβάντς Τατλιτούγ και η πρώην Μις Τουρκία Σεντέφ Αβτσί που θα ρίξει πολύ κλάμα στη σειρά 36 επεισοδίων που είναι παραγωγής του 2007-8 και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου έχει προβληθεί. Το στόρι μιλά για τον έρωτα ανάμεσα στον Βόσνιο Χαλίλ που είναι σερβιτόρος στο Βερολίνο και στην τουρκάλα ζαμπλούτου Μενεξέ που οι γονείς της δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν τον Χαλίλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλεόραση Τουρκία σειρά alpha Χαλίλ Μενεξέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ