Ένα έξυπνο κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης από διάσημο ζευγάρι - iefimerida.gr

Ένα έξυπνο κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης από διάσημο ζευγάρι

Ένα έξυπνο κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης από διάσημο ζευγάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο βρήκε το διάσημο ζευγάρι να περάσει το δικό του μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, χρησιμοποιώντας τον φακό των παπαράτσι για καλό σκοπό.

Η Έμα Στόουν και ο τριου Γκάρφιλντ, είχαν βγει για φαγητό, όταν πληροφορήθηκαν ότι έξω από το εστιατόριο οι παπαράτσι τους την έχουν στημένη. Έτσι βρήκαν δύο χαρτόνια, έγραψαν το μήνυμά τους και περπάτησαν στο δρόμο κρατώντας τα στο πρόσωπο.

Τα χαρτόνια γράφουν: «Μόλις αντιληφθήκαμε ότι έξω από το εστιατόριο που τρώγαμε υπάρχουν παπαράτσι. Αρπάξαμε λοιπόν την ευκαιρία για να επιστήσουμε την προσοχή σας σε οργανισμούς που το έχουν ανάγκη και το αξίζουν», ενώ γράφουν και δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.org, link (οργανισμός που φροντίζει για ορφανά παιδιά) και gildasclubnyc.org, (οργανισμός στη μάχη κατά του καρκίνου.)

Ένα έξυπνο κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης από διάσημο ζευγάρι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ