«Ξεπούλησε» μέσα σε μια ώρα το νέο iPhone 5 της Apple - iefimerida.gr

«Ξεπούλησε» μέσα σε μια ώρα το νέο iPhone 5 της Apple

«Ξεπούλησε» μέσα σε μια ώρα το νέο iPhone 5 της Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποιος πρόλαβε-πρόλαβε να παραγγείλει το νέο iPhone 5 της Apple, καθώς μέσα σε μία ώρα από το άνοιγμα του διαδικτυακού καταστήματος για της προπαραγγελίες, το έξυπνο κινητό ξεπούλησε! Ετσι, τώρα, όποιος επιθυμεί να κάνει την παραγγελία του θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος της Apple, Νατ Κέρις ανέφερε πως «οι προ-παραγγελίες για το iPhone 5 είναι απίστευτες», ενώ σε ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι όλες οι επιπλέον παραγγελίες δεν θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από ότι ο «προκάτοχος» του, λέγεται ότι είναι δύο φορές πιο γρήγορο και επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένα LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όπου αυτά είναι διαθέσιμα.

Μετά από την έντονη ζήτηση για τη νέα προηγμένης τεχνολογίας συσκευή, η τιμή της μετοχής της Apple, έκλεισε πάνω από τα 692 δολάρια- ανά μετοχή- την Παρασκευή, δίνοντας στην εταιρεία υπερπολύτιμη κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά τα 640 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ