Τσίπρας: Mπορεί η κρίση να μας έκανε φτωχούς, αλλά φασίστες δεν θα γίνουμε - iefimerida.gr

Τσίπρας: Mπορεί η κρίση να μας έκανε φτωχούς, αλλά φασίστες δεν θα γίνουμε

Τσίπρας: Mπορεί η κρίση να μας έκανε φτωχούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει ένα ανάχωμα στην ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία, διατύπωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως «μπορεί η κρίση να μας έκανε φτωχούς, αλλά μισαλλόδοξοι και φασίστες δεν θα γίνουμε».

Απευθυνόμενος σε συνδικαλιστές του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «είναι λάθος η λογική ότι θα κερδίσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τις εκλογές και στη βάση μιας εργολαβίας, για την κοινωνία και τους εργαζόμενους, θα λύσει όλα τα προβλήματά τους».

Οι συνδικαλιστές από την πλευρά τους έθεσαν υπόψη του κ. Τσίπρα τα προβλήματα που τους απασχολούν και ορισμένοι από αυτούς είπαν ότι ο στόχος πρέπει να είναι η πτώση της κυβέρνησης και η απομάκρυνση της Τρόικα, ενώ εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Επίσης, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε πως «η προσδοκία πέρασε από τους κοινωνικούς αγώνες στην πολιτική, ότι θα κερδίσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τις εκλογές, όμως χρειάζεται συνδυασμός πολιτικού και κοινωνικού αγώνα». ,

Παρατήρησε, μάλιστα, πως αυτό που λείπει είναι ένα κοινωνικό φόρουμ, ένα κοινωνικό μέτωπο, το οποίο θα συσπειρώσει όλες τις συλλογικότητες, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, και τους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν.

Παράλληλα, τόνισε πως η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος είναι αναντίστοιχη με τους αγώνες των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ