ΝΔ: Ο Τσίπρας πρέπει να απαντήσει αν στηρίζει ή όχι τους καταληψίες - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο Τσίπρας πρέπει να απαντήσει αν στηρίζει ή όχι τους καταληψίες

ΝΔ: Ο Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον Μυλόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βολές» εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε η ΝΔ,για τη στάση που κρατάει το κόμμα του όσον αφορά τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων με αφορμή τη πρόσφατη εκκένωση της Εστίας των ΤΕΙ της πόλης που είχε καταληφθεί εδώ και πέντε χρόνια από αντιεξουσιαστές.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα από το γραφείο Τύπου της Συγγρού ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται ευθέως από το κυβερνών κόμμα αν συνεχίζει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας, αλλά και αν θα δώσει πολιτική κάλυψη στον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας; Ναι ή όχι;

Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ