Ποιο μέλος των Onirama αποχωρεί από το συγκρότημα - iefimerida.gr

Ποιο μέλος των Onirama αποχωρεί από το συγκρότημα

Ποιο μέλος των Onirama αποχωρεί από το συγκρότημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Onirama αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, ανακοινώνοντας την απόφασή του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.

Ο λόγος για τον μπασίστα του συγκροτήματος, Διονύση Φραντζή, ο οποίος αλλάζει σελίδα στη ζωή του κι ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό του συγκροτήματος στο twitter ο Διονύσης, πάνω σε μια παιδική του φωτογραφία: «13 χρόνια... Τυχερά και γεμάτα ιδρώτα, ξενύχτι, εκατομμύρια νότες. Νοιώθω ευλογημένος για τους ανθρώπους που συνάντησα, τους μουσικούς και καλλιτέχνες που συνεργάστηκα και τα μέρη που γύρισα. Φεύγω λοιπόν γεμάτος, για ένα καινούριο ταξίδι κι ευχαριστώ πολύ όσους δούλεψαν για μας, όσους μας φιλοξένησαν, όσους άκουσαν τη μουσική μας και ήρθαν στα live μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Θοδωρή, το Χρήστο, το Δημήτρη, το Γιώργο, τον Κώστα, τον Στέφανο και το Φώτη για τη ζωή που μου φώτισαν. Καλή δύναμη και τα ξαναλέμε».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ