«Ο Μέσι και ο Ιγκουαίν είναι μικρά κοριτσάκια» - iefimerida.gr

«Ο Μέσι και ο Ιγκουαίν είναι μικρά κοριτσάκια»

«Ο Μέσι και ο Ιγκουαίν είναι μικρά κοριτσάκια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σκόρερ του Περού στο 1-1 με την Αργεντινή, Κάρλος Σαμπράνο χαρακτήρισε μικρά κοριτσάκια τους Λιονέλ Μέσι και Γκονσάλο Ιγκουαίν για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2014.

«Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκανε πολλά, πρέπει να ήταν φοβισμένος. Ημασταν υπόχρεοι στους οπαδούς μας και το ξεπληρώσαμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Ο Γκονσάλο Ιγκουαίν και ο Μέσι έκαναν παράπονα για τα πάντα, είναι μικρά κοριτσάκια. Ο Ιγκουαίν προσπάθησε να με προκαλέσει, όμως συμπεριφέρθηκα σωστά», τόνισε αρχικώς ο 23χρονος αμυντικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αξίζαμε τη νίκη, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι θυμωμένος επειδή πήραμε μόνο ένα βαθμό. Οι Αργεντινοί ήταν απογοητευμένοι, δεν ήξεραν πως να μας σταματήσουν. Προσπάθησαν να με εκνευρίσουν με προσβολές. Νομίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει, όμως κάνουν λάθος γιατί το ποδόσφαιρο είναι για άντρες», δήλωσε ο άσος της Αιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ