Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες]

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα από την Nintendo η διάθεση της νέας της κονσόλας Wii U. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ κρίσιμο στάδιο για την πορεία της Γιαπωνέζικης εταιρίας ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η οποία ελπίζει να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των gamers.

Το Wii U είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς Wii, το οποίο έκανε κυριολεκτικά θράυση όταν κυκλοφόρησε το 2006, αφού ήταν η πρώτη κονσόλα που κυριολεκτικά απελευθέρωνε τον παίκτη από την ακινησία του καναπέ και έγινε η πιο διασκεδαστική γυμναστική.

Η διάθεση της νέας συσκευής Wii U θα ξεκινήσει στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ, και η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 299 δολάρια (230 ευρώ) για την απλή έκδοση και στα 349 δολάρια (περίπου 270 ευρώ) για την έκδοση με τη διπλή οθόνη. Στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τις δυνατότητες του νέου Wii από την παρουσίασή του:

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Wii U από 30 Νοεμβρίου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ