Karagiozis Music Project στο θερινό Σινέ - Τριανόν - iefimerida.gr

Karagiozis Music Project στο θερινό Σινέ - Τριανόν

Karagiozis Music Project στο θερινό Σινέ - Τριανόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο καραγκιοζοπαίχτες και επτά μουσικά σχήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία αυτοσχεδιαστική σατιρική παράσταση που περνάει το Θέατρο Σκιών σε ένα άλλο επίπεδο. Μία παράδοση 200 χρόνων συνδυάζεται με σύγχρονες μουσικές και γνωστά σχήματα με αποτέλεσμα το ανατρεπτικό Karagiozis music project, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο θερινό Cine Τριανόν.

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 οι γνωστοί καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών Άθως Δανέλλης και Ηλίας Καρελλάς συμπράττουν με γνωστούς μουσικούς όπως: Μάρθα Φριντζήλα & KUBARATRIO, The Burger Project, encardia, EleΚtroΒalkana, KOMPANIA, Γιάλα και dorόs σε έξι μοναδικές μουσικές παραστάσεις γεμάτες από ήχους του χθες και του σήμερα, τραγούδια και χιούμορ που θα πλαισιώνουν το αγαπημένο χάρτινο ήρωα των παιδιών

Η κάθε παράσταση διαρκεί 100 λεπτά και τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Θίασος Ηλία Καρελλά και το Cine Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα), ενώ τα εισιτήρια στοιχίζουν 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ