«Η μαριχουάνα με βοήθησε να βρω ξανά την ορεξή μου», δηλώνει τηλεοπτικός σταρ - iefimerida.gr

«Η μαριχουάνα με βοήθησε να βρω ξανά την ορεξή μου», δηλώνει τηλεοπτικός σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διαβόητος τηλεοπτικός «κακός» δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει και να δήλωσει πως η καθημερινή, εντατική χρήση μαριχουάνας τον έκανε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω καρκίνου στο συκώτι.

Μπορεί από τα χέρια του να έχουν περάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, αλλά εκείνος τα σπατάλησε όλα στο αλκοόλ. Το αποτέλεσμα είναι να φτάσει 80 χρονών και να είναι αναγκασμένος να δουλεύει ακόμη.

Όλα αυτά για τον διαχρονικό «κακό» του τηλεοπτικού Ντάλας (τόσο του αρχικού, όσο και του remake στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί) που βγήκε και δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Bunte ότι «Το να καπνίζω μαριχουάνα είναι πολύ καλύτερο από το αλκοόλ ή το τσιγάρο. Στην τελική κανείς δεν έχει πεθάνει από αυτή. Άρχισα να την χρησιμοποιώ μετά την χημειοθεραπεία που υποβλήθηκα λόγω καρκίνου στο συκώτι. Είχα φτάσει να ζυγίζω 74 κιλά. Με βοήθησε να αρχίσω να τρώω ξανά».

«Η μαριχουάνα με βοήθησε να βρω ξανά την ορεξή μου», δηλώνει τηλεοπτικός σταρ | iefimerida.gr 0

Το συκώτι στο οποίο αναφέρεται ο JR είναι εκείνο που έλαβε μέσω μεταμόσχευσης το 1995. Όταν δηλαδή κατέστρεψε το δικό του εξαιτίας του αλκοόλ. «Ήμουν μεθυσμένος σε κάθε σκηνή του Τζίνι ή του Ντάλας που έχετε δει ποτέ. Μάλιστα όταν άρχισα να βγάζω λεφτά είπα να ανταμείψω τον εαυτό μου, να παρατήσω το ουίσκι και να να αρχίσω να πίνω το ποτό των πλουσίων, δηλαδή σαμπάνια. Οπότε πήγαινα στο γύρισμα ξημέρωμα, φρόντιζα να τελειώσω την πρώτη μου σκηνή μέχρι τις εννιά, πήγαινα στο τρέιλερ μου, έκλεινα την πόρτα και άρχιζα να πίνω σαμπάνια. Όλη μέρα, κάθε μέρα».

«Η μαριχουάνα με βοήθησε να βρω ξανά την ορεξή μου», δηλώνει τηλεοπτικός σταρ | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ