Στα 3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές στην Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Στα 3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές στην Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Στα 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) το κόστος αποκατάστασης της Εστίας Δέλτα, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από το 2007 και εκκενώθηκε την Τετάρτη, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΤΕΙΘ, οι καταληψίες είχαν προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως έχουν γκρεμιστεί μεσοτοιχίες, έχουν ξηλωθεί υδραυλικές σωλήνες, έχουν σπάσει τα περισσότερα τζάμια και έχουν καταστραφεί τα εσωτερικά κουφώματα, ενώ οι τοίχοι εσωτερικά και εξωτερικά είναι γεμάτοι γκράφιτι.

Οσο για τον εξοπλισμό, δηλαδή τα κρεβάτια, τα κομοδίνα και τα γραφεία, είτε έχουν κλαπεί, είτε έχουν καταστραφεί, ενώ πλήρη αποκατάσταση χρειάζονται οι ηλεκτρολογικές και οι θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ