Δημοσκόπηση Public Issue: Το 64% βλέπει χρεοκοπία! - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Public Issue: Το 64% βλέπει χρεοκοπία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά του Μνημονίου τάχθηκε το 62% των ερωτηθέντων που έλαβαν μέρος σε έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.Στο ερώτημα αν είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου, το 62% τάχθηκε κατά, το 15% υπέρ, το 19% υποστήριξε πως ούτε ωφέλησε αλλά ούτε και έβλαψε, ενώ το 3% δεν εξέφρασε άποψη.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα πώς αξιολογούν το μνημόνιο, το 62% υποστήριξε πως έβλαψε, το 13% πως ωφέλησε, το 18% πως ούτε ωφέλησε αλλά ούτε και έβλαψε, το 1% πως κάπου ωφέλησε ή κάπου έβλαψε, ενώ δεν πήρε θέση το 5%.

Σε ό,τι αφορά την αναγκαιότητα του μνημονίου, το 69% θεωρεί πως το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος, έναντι 24% που θεωρεί πως είναι. Τα αντίστοιχα ποσοστά σε ανάλογη έρευνα του Απριλίου ήταν στο 62% (όχι μονόδρομος) και 30% (μονόδρομος).

Το 33% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι υπεύθυνοι για την κατάσταση είναι οι πολιτικοί, το 21% οι ελληνικές κυβερνήσεις, το 13% η κακοδιαχείριση, το 13% η διαφθορά και ένα 11% όλοι οι Έλληνες.

Το σενάριο να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, βλέπει πιθανό το 64% των ερωτηθέντων με το 32% να θεωρεί κάτι τέτοιο όχι πιθανό. Τα αντίστοιχα ποσοστά τον Φεβρουάριο του 2010 ήταν στο 38% (πιθανή χρεοκοπία) και 59% (όχι χρεοκοπία) αντίστοιχα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ