Κλίντον:«Δεν έχουμε σχέση με το αηδιαστικό βίντεο που προσβάλλει το Ισλάμ» - iefimerida.gr

Κλίντον:«Δεν έχουμε σχέση με το αηδιαστικό βίντεο που προσβάλλει το Ισλάμ»

Κλίντον: «Δεν έχουμε καμία σχέση με το αηδιαστικό βίντεο που προσβάλλει το Ισλάμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με το αμφιλεγόμενο βίντεο στο διαδίκτυο σχετικά με τον Προφήτη Μωάμεθ που προκάλεσε αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις στην Αίγυπτο, τη Λιβύη και την Υεμένη, δήλωσε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το βίντεο. Απορρίπτουμε πλήρως το περιεχόμενο και το μήνυμα του», δήλωσε κατά την έναρξη των συνομιλιών της με ανώτερους αξιωματούχους του Μαρόκου.

«Για εμάς, για εμένα προσωπικά, αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό και κατακριτέο. Φαίνεται να έχει ένα βαθιά κυνικό σκοπό: να δυσφημίσει μια μεγάλη θρησκεία και να προκαλέσει οργή».

Η επικεφαλής διπλωμάτης των ΗΠΑ κάλεσε επίσης όλες τις κυβερνήσεις και τους θρησκευτικούς ηγέτες να καταδικάσουν τις βιαιότητες που σημειώθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της ταινίας στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ