Πασίγνωστος καρδιοκατακτητής ηθοποιός φοράει περουκίνι! - iefimerida.gr

Πασίγνωστος καρδιοκατακτητής ηθοποιός φοράει περουκίνι!

Πασίγνωστος καρδιοκατακτητής ηθοποιός φοράει περιουκίνι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τριχωτό της κεφαλής ενός από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του πλανήτη δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του περίοδο, καθώς μειώνεται μέρα με τη μέρα, δημιουργώντας μια ωραιότατη φαλάκρα την οποία αυτός έχει πρόβλημα να αποδεχτεί και για αυτό κατέφυγε σε κλασσικές λύσεις.

Ο λόγος για τον 39χρονο ηθοποιό και αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη, Τζουντ Λο, ο οποίος δεν κατάφερε να αποφύγει το πρόβλημα που απασχολεί πάρα πολλούς άνδρες, δηλαδή το χάσιμο των μαλλιών.

Όχι μόνο όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τη φαλάκρα, αλλά μάλλον δυσκολεύεται να συμφιλιωθεί και με τη νέα εικόνα του κεφαλιού του, καθώς ενώ πριν κάποιους μήνες ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «Sherlock Holmes» με μια μικρή φαλάκρα, την περασμένη εβδομάδα αυτή είχε ως δια μαγείας εξαφανιστεί.

Πασίγνωστος καρδιοκατακτητής ηθοποιός φοράει περουκίνι! | iefimerida.gr 0

Η εμφάνιση του Τζουντ στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο με πλούσιες μπούκλες στο σημείο όπου έχουν αραιώσει τα μαλλιά του, έγινε αντιληπτή από όλους, με πολλά ξένα sites να υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός χρησιμοποιεί για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί και στις ταινίες του ειδικά ποστίς για να καλύψει το συγκεκριμένο μέρος του κεφαλιού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ