Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ριβάλντο - iefimerida.gr

Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ριβάλντο

Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ριβάλντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του σκέφτεται ο Ριβάλντο εξαιτίας της κόντρας που έχει με τον προπονητή του στην Καμπουσκόρπ.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος άσκησε δημόσια κριτική μέσω του λογαριασμού του στο Twitter στον τεχνικό της ομάδας από την Ανγκόλα επειδή άφησε τον «Ρίμπο» και δύο συμπαίκτες του, που είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας στον πάγκο. «Κάθε μέρα εκπλήσσομαι περισσότερο με το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας θα αφήσει στον πάγκο τους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδας: εμένα, τον Μπέλε Μπέλε και τον Σαγού. Εχουμε πετύχει τα 22 από τα 32 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Είμαι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μετά από αυτά,σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο», έγραψε την Τετάρτη ο Ριβάλντο ενημερώνοντας τους φίλους του στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ