Αλαφούζος: «Στόχος μας είναι να διαλύσουμε την παράγκα» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Στόχος μας είναι να διαλύσουμε την παράγκα»

Αλαφούζος:«Στόχος μας είναι να διαλύσουμε την παράγκα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να διαλύσει την «παράγκα» που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος, όπως τόνισε κατά την διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβολαίου του Σωματείου.

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Έχουμε στοιχεία που θα καταθέσουμε και τα οποία δείχνουν για ποιο λόγο είπαμε αυτά που είπαμε στις ανακοινώσεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν παρασκήνιο και "παράγκα". Στόχος είναι να διαλύσουμε την "παράγκα" και όλα τα παιχνίδια να παίζονται επί ίσοις όροις εντός γηπέδου. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και θα πάω αυτό το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας», τόνισε αρχικώς ο κ. Αλαφούζος, όπως αναφέρει η «SportDay».

Η Λιάνα Κανέλλη, μέλος του Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ρώτησε τον κ. Αλαφούζο εάν είναι αποφασισμένος να πάει το θέμα μέχρι το τέλος. «Τόσα χρόνια ζούμε αυτή την "παράγκα". Είσαι αποφασισμένος να το πας μέχρι το τέλος, διότι η "παράγκα" παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια και βλέπουμε ποιος παίρνει τα πρωταθλήματα», με τον κ. Αλαφούζο να απαντά: «Δεν κάνω πίσω με τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θα πάω μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε το 50-50 και γι' αυτό θα κάνω τα πάνω για να το πετύχω. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχει αηδιάσει ο κόσμος».

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου. «Σε 10 μέρες θα ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε, όταν θα έχω στα χέρια μου την τελική έκθεση των πολιτικών μηχανικών. Αρχικά μου έχουν πει ότι πρέπει να γίνουν κάποια μικρά έργα στις εξέδρες, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και η θύρα 6 και η 7 με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Μόνο ο χλοοτάπητας πρέπει να αλλάξει και όλα τα έργα δεν πάρουν πάνω από ένα μήνα. Στόχος είναι να γυρίσουμε ίσως και το Δεκέμβριο στη Λεωφόρο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ