Ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές των Βαλκανίων η Έλλη Κοκκίνου - iefimerida.gr

Ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές των Βαλκανίων η Έλλη Κοκκίνου

Ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές των Βαλκανίων η Έλλη Κοκκίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 160.000 άτομα ψήφισαν για να αναδείξουν τους καλύτερους τραγουδιστές των Βαλκανίων, μεταξύ των οποίων και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία βραβεύτηκε στα Balkan Music Awards για το τραγούδι της «Ερωτεύτηκα».

Πιο συγκεκριμένα, στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, η Έλλη κέρδισε το βραβείο «Βest Song in the Balkans from Greece for 2011», για την οποία ήταν επίσης υποψήφιοι η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Γκάνος και ο Νίνο.

Τα συγκεκριμένα βραβεία, τα οποία ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια, δίνονται στους πιο πετυχημένους ερμηνευτές των Βαλκανίων με βάση την ψήφο του κοινού και σύμφωνα με τους διοργανωτές έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι «δεν υπάρχουν μουσικά σύνορα ανάμεσα σε 143 εκατομμύρια ανθρώπους». Πολλοί από τους βραβευμένους καλλιτέχνες των προηγούμενων ετών έχουν περάσει από τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως η Severina από την Κροατία (2006) και οι Manga από την Τουρκία (2010).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ