Χάρις: «Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο για την ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Χάρις: «Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο για την ΑΕΚ»

Χάρις: «Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο για την ΑΕΚ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κιθ Χάρις αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εισόδου του στην ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη τόνισε πως προχωρούν σύμφωνα με το αρχικό τους πλάνο, χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την εμπλοκή του στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο», τόνισε αρχικώς ο Άγγλος τραπεζίτης στην εφημερίδα «SportDay» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη», ενώ δεν αποκαλύψε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων για την είσοδό του στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά».

Ο Κιθ Χάρις θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ