Επιτέλους τόπλες η Ελευθερία Ελευθερίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιτέλους τόπλες η Ελευθερία Ελευθερίου [εικόνες]

Ελευθερία Ελευθερίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη φωτογράφηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για αντρικό περιοδικό επιβεβαιώνει αυτούς που την θεωρούν το επόμενο αντικείμενο πόθου του αντρικού κοινού.

«Μου λένε συχνά ότι φαίνομαι πολύ προκλητική. Γιατί; Κακό είναι; Τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να φοράω ταγιέρ και μακριά φουστάνια; Πως θα βγω στην παραλία, αν όχι με μαγιό; Και γιατί να μην κάνω μία σέξι φωτογράφηση; Μου αρέσει να παίζω με την εικόνα μου για να μη με βαρεθώ και εγώ η ίδια. Είναι μέρος της δουλειάς μου και το απολαμβάνω».

Αυτό δηλώνει η ανερχόμενη Κύπρια τραγουδίστρια στο περιοδικό Status, προσθέτοντας πως: «Πρέπει να μάθεις να ζεις με την αναγνωσιμότητα. Νιώθω τυχερή που κάνω αυτό που κάνω και δεν θα γκρίνιαζα ποτέ σαν ψώνιο που το παίζει ότι της την σπάει η διασημότητα. Στην τελική, αν θέλω να ξεφύγω από όλους και από όλα υπάρχουν και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Εκεί όπου δεν με ξέρει κανείς!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ