Γελώντας αποχαιρέτησε τον γίγαντα από το «Πράσινο Μίλι» ο Τομ Χανκς [βίντεο] - iefimerida.gr

Γελώντας αποχαιρέτησε τον γίγαντα από το «Πράσινο Μίλι» ο Τομ Χανκς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταία αντίο στον φίλο του και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Πράσινο Μίλι», Κλαρκ Ντουνκάν, είπε ο ηθοποιός, Τομ Χανκς. Κατά τη διάρκεια του επικήδειού του, όπου το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, δεν ήταν λίγες οι φορές που «λύγισε», αλλά και αυτές που ξέσπασε σε γέλια, περιγράφοντας κάποια αστεία περιστατικά.

Ο Νουνκάν, ο γίγαντας της ταινίας «Πράσινο Μίλι», έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες από πνευμονική ανεπάρκεια.

Ο Τομ Χανς, στον επικήδειο, μέσα στα άλλα, διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό με τον Μάικλ Ντουνκάν, περιγράφοντας με τρόπο χιουμοριστικό την προσπάθειά του να γίνει μέλος συμμορίας. Περιγράφοντάς το δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ηθοποιός, ανάμεσα σε ξεσπάσματα γέλιων, λύγισε...

«Ήταν μαγικός. Ένας άνδρας όλο αγάπη. Το ότι έφυγε τόσο ξαφνικά, μας αφήνει άδειους. Ήταν ένας θησαυρός, τον οποίο ανακαλύψαμε στο "Πράσινο Μίλι"», είπε ο Τομ Χανκς κλείνοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ