Βενιζέλος: Η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι δεδομένη - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι δεδομένη

Βενιζέλος: Η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι δεδομένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλαίσιο της συζήτησης κατά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσίασε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι δεδομένη η παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη, έκαναν συζήτηση για το πού βρίσκεται η κυβέρνηση σε σχέση με το ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε λέγοντας πως είναι δεδομένη η παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής η οποία όπως είπε θα λειτουργήσει σαν μέτρο ισοδυνάμων μέτρων. Παράλληλα τόνισε πως η χώρα θα βοηθηθεί χωρίς να θιγεί κανένας Ευρωπαίος φορολογούμενος.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι μίλησαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ένα ζήτημα το οποίο, όπως είπε, μπορεί να είναι σύνθετο για τους πολίτες, αλλά θα επιτρέψει στο κράτος να φυλάξει χρήματα.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες σχετικά με το τι συζητήθηκε ακριβώς μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται να υπήρχε μία μυστικοπάθεια. Καθώς κανένα από τα κορυφαία στελέχη δεν είχε ενημερωθεί. Αμέσως μετά την σύσκεψη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους για να ενημερώσει στελέχη όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ