Ένστολοι κατά Τόμσεν: «Είμαστε άνθρωποι όχι αριθμοί, μας εξαθλιώσατε»

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Πολ Τόμσεν αμέσως μετά τη συνάντηση της Τρόικα με τον Γιάννη Στουρνάρα, όταν αντιπροσωπεία ενστόλων που βρισκόταν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών διαμαρτυρήθηκε για τις περικοπές των μισθών.

Το πλήθος των συμμετεχόντων στην κινητοποίηση των ενστόλων παρέμενε έξω και γύρω από το υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος καθώς αντιπροσωπεία του είχε μπει στο κτίριο με σκοπό να συναντηθεί με συνεργάτες του κ. Στουρνάρα.

Όταν οι κύριοι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ κατέβαιναν από το γραφείο του κ. Στουρνάρα, οι συγκεντρωμένοι αντελήφθησαν την έξοδο των ελεγκτών της τρόικας.

«Εκτός από νούμερα υπάρχουν και οι άνθρωποι. Είμαστε άνθρωποι, μας εξαθλιώσατε», φώναξε στον κ. Τόμσεν ο Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Τόμσεν προφανώς δεν κατάλαβε τι του είπε στα ελληνικά ο κ. Σταμούλης, όμως οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν το στέλεχος του ΔΝΤ και ξέσπασαν σε επευφημίες υπέρ του συνδικαλιστή της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ