Mark Sultan: ένας διαφορετικός σουλτάνος ζωντανά απόψε στο ισόγειο του Booze 18/05 - iefimerida.gr

Mark Sultan: ένας διαφορετικός σουλτάνος ζωντανά απόψε στο ισόγειο του Booze 18/05

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Mark Sultan (ΒΒQ) από τους The King Khan & BBQ Show για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα και στο ισόγειο του Booze Cooperativa απόψε Τετάρτη 18 Μαϊου στις 9 με ελεύθερη είσοδο.

O Mark Sultan έχει πολλά χρόνια παρουσίας στη 'garage-rock' σκηνή και σε μπάντες όπως οι The King Khan & BBQ Show, The Almighty Defenders (Sultan, Khan, Black Lips), BBQ, The Ding-Dongs (με τον Bloodshot Bill), The Spaceshits, κ.α. Μια cult φιγούρα, ένα υποτιμημένο διαμάντι, ο Mark συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με κυκλοφορίες και τραγούδια, ενώ περιοδεύει ασταμάτητα. Είναι ικανός να συνδυάζει την αγάπη του για το punk, το doo-woop, την 60's ψυχεδέλεια και garage, avant garde, free jazz, rockabilly, soul, R&B, country, noise και οτιδήποτε άλλο αγαπά βαθιά, σε ρευστά έργα αιώνιας μουσικής λατρείας. Θα είναι η πρώτη φορά, από το 2006, που θα περιοδεύσει ως one-man-band με το όνομα BBQ, και βεβαίως, η πρώτη του περιοδεία από την κυκλοφορία του σήμερα-εξαντλημένου τού δίσκου με τίτλο '$'.

Η είσοδος είνα ελεύθερη και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 9μ.μ.

Booze Cooperativa

Κολοκοτρώνη 58-59, Αθήνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ