Παγκόσμια «αγωνία» για την παρουσίαση του iPhone 5 - iefimerida.gr

Παγκόσμια «αγωνία» για την παρουσίαση του iPhone 5

Παγκόσμια «αγωνία» για την παρουσίαση του iPhone 5
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» έχουν πάρει οι ιστοσελίδες που επισκέπτονται κατά κόρον οι ανά τον κόσμο γκατζετάκηδες, καθώς στις 20:00 ώρα Ελλάδος παρουσιάζεται το iPhone 5 και μπορεί τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής να έχουν διαρρεύσει ωστόσο οι θαυμαστές όλο και κάποια έκπληξη περιμένουν.

Το νέο δημιούργημα της Apple έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η νέα σχεδίαση δεν τους αρέσει, ενώ μερικοί φοβούνται μήπως η ονοματοδοσία του ακολουθήσει τα πρότυπα του iPad 3 που έγινε new iPad, και έτσι αντί για iPhone 5, δούμε την παρουσίαση του new iPhone.

Παράλληλα η Apple έχει κατεβάσει το Apple store, κάτι που είχε κάνει και λίγο πριν τις παρουσιάσεις των προηγούμενων μοντέλων.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της νέα συσκευής, η οθόνη φαίνεται να είναι πλέον 4 ή 4,1 ιντσών, με 1136Χ640 display, ενώ παράλληλα υπάρχουν φήμες για πιο λεπτή οθόνη, πιθανώς κατασκευασμένη από την LG.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ