Ερωτική και όχι πολιτική αντιζηλία πίσω από το ροζ βίντεο της δημοτικής συμβούλου - iefimerida.gr

Ερωτική και όχι πολιτική αντιζηλία πίσω από το ροζ βίντεο της δημοτικής συμβούλου

Ερωτική και όχι πολιτική αντιζηλία πίσω από το ερωτικό βίντεο της δημοτικού συμβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της ισπανίδας δημοτικής συμβούλου που παραιτήθηκε από την θέση της όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο από προσωπικές της στιγμές. Μπορεί η ίδια να ισχυρίστηκε ότι πίσω από την ενέργεια αυτή κρύβονταν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, μάλλον, το επίμαχο βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ από την αρραβωνιαστικιά του εραστή της...

Αρχικά η Ολβίντο Χορμίγκος είχε ισχυριστεί ότι το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να αυτοματοποιείται προοριζόταν για το σύζυγό της, λέγοντας πως δεν γνωρίζει πως και από ποιον διαδόθηκε στο διαδίκτυο. Παράλληλα, άφηνε να εννοηθεί ότι πίσω από αυτήν την κίνηση βρίσκονται πολιτικοί της αντίπαλοι.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, όμως, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι λίγο διαφορετικά... Οπως γράφει η ιταλική εφημερίδα το πιθανότερο είναι ότι το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο η αρραβωνιαστικιά του τερματοφύλακα της ομάδας Λος Γιεμπέρμες, της επαρχίας του Τολέδο.

Προφανώς ο τερματοφύλακας, Σανσέζ Ραμίρεζ, είναι ο εραστής της Ολβίντο Χορμίρεζ και εκείνος στον οποίο απευθυνόταν πραγματικά το βίντεο.

Αυτό ίσως να δικαιολογεί και την καθυστέρηση στην καταγγελία, εκ μέρους της δημοτικής συμβούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ