Χειροπέδες στους καταληψίες- Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Χειροπέδες στους καταληψίες- Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν 10 καταληψίες απο το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα νεαρά άτομα προσήχθησαν για ανάκριση στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, για την εκκένωση κτιρίου των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που ήταν κατειλημμένο από άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Εγνατία 13 και σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η απομάκρυνση των καταληψιών έγινε μετά από δύο εισαγγελικές παραγγελίες.

Το συγκεκριμένο κτίριο, βρισκόταν υπό κατάληψη τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του ΤΕΙΘ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την απομάκρυνση των καταληψιών, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Στη διάρκεια της αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης δεν σημειώθηκαν επεισόδια και οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά δέκα άτομα. Πρόκειται για επτά έλληνες και τρεις αλλοδαπούς (μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες), ηλικίας από 21 ως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Επιπλέον σε βάρος τριών από τους συλληφθέντες η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και μια κροτίδα .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ